In een paar klikken
Je eigen website online!

Met dit unieke systeem krijg jij de zekerheid dat jij op de best mogelijke manier jouw eigen website bouwt en binnen notime online zet!
Geen technische kennis nodig!

Er zijn al meer dan 3 miljoen websites in Nederland en België alleen. Dit aantal groeit jaarlijks aanzienlijk. 

Het maken van een website wordt echter zwaar overschat. Men denkt dat het moeilijk is en dat ze het daarom niet zelf kunnen. Wist je dat meer dan 63% van de websites die worden gebouwd,  het aankoopbedrag bespaard had kunnen worden door dit makkelijk zelf te doen.

De meeste mensen die een bedrijf op willen zetten of een website nodig hebben voor iets anders, zien de website als obstakel. Een website is namelijk erg belangrijk en je wilt ook een goede website hebben. Maar wat veel mensen dan vervolgens doen is, ze schakelen iemand in die de website voor hun in elkaar zet…. Opzich een goede oplossing, totdat je de factuur krijgt. Nu ben je al snel een €800,- tot €3500,- kwijt. Deze keuze maak je omdat jij denkt zelf geen website te kunnen bouwen!

Alles Voor Web is uitgegroeid tot de totaalaanbieder in de wereld van Websites. Door de jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt. Daarnaast doen wij onze naam eer aan en bieden wij jou alles wat jij nodig gaat hebben voor jouw website. Een complete handleiding van hoe het werkt maar ook hosting en domeinnaam registratie. Met als voordeel, je doet geen zaken met 10 verschillende partijen, maar met 1! Wat de communicatie nog makkelijker maakt. En niet alleen de totale handleiding, maar ook bieden wij jou ons unieke systeem aan. Waar je binnen een paar klikken je eigen website online hebt tegen een maandelijks bedrag! Ideaal!

De vele voordelen die jij kan gebruiken!

Met dit unieke systeem krijg jij de zekerheid dat jij op de best mogelijke manier je eigen professionele website in elkaar zet!

In dit systeem kan je stap voor stap je website bouwen. Dit heel simpel door gewoon op de pagina te klikken die jij wilt. Met als gevolg dat deze pagina in je website staat! Alleen nog de tekst aanpassen en klaar! 

Daarnaast bieden wij een online training aan. Waarin je stap voor stap kan meekijken met hoe wij al meer dan 10 jaar website bouwen. Hierdoor krijg je alle informatie en methodes die je nodig hebt. Ook kan je ons gemakkelijk nadoen en heb je zekerheid dat je het goed doet! Waardoor je voorloopt op jouw concurrenten.

Deze online cursus is levenslang toepasbaar. Bij al jouw toekomstige projecten en websites kun je dit toevoegen, waardoor je nooit meer teveel betaald voor een website.

Al je vragen worden snel beantwoord! En wanneer nodig krijg je zelfs een video antwoord waarbij wij de oplossing gewoon laten zien. 

Wij zijn verantwoordelijk voor meer dan 300 websites die mensen zelf hebben gemaakt! Allemaal dankzij onze cursus en het Alles Voor Web Systeem. Hierdoor hebben wij voor onze gebruikers al meer dan €500.000,- bespaard!

Een paar reacties van mijn cursisten die deelnamen aan de Website Master Academy

Altijd al een website willen maken maar nooit geweten hoe. Nu dankzij de Website Master Academy een super tof resultaat neer kunnen zetten! Nooit gedacht dat ik dit zelf kon.
Sjoerd
Filliaal manager
Kijk voor advies voor je website bij Alles voor Web! Ze maken echt advies op maat! Echte toppers. De resultaten zijn verbazingwekkend!
Noah
Ondernemer
Na een offerte te hebben gekregen van een web design bedrijf enorm geschrokken van het bedrag. Gelukkig kwam Alles Voor Web met deze perfecte oplossing! Heb enorm veel geld bespaard door het zelf te doen, daarnaast is het resultaat ook nog buitengewoon professioneel!
Anton
Ondernemer
Beste Rob! Bedankt voor deze online cursus, heb nu een prachtige website waar ik mijn portfolio op kan delen. Daarnaast ook een mooie contact pagina waar mensen aan de lopende band verzoeken en bestellingen doen!
Steffi
Kunstschilder

Wat voorbeelden

Wat je precies krijgt en wat we gaan doen

Je kan direct online!

Nadat je de bestelling hebt afgerond, krijg je gelijk toegang tot jouw omgeving. In deze omgeving krijg je toegang tot een paar handige video’s. In deze video’s nemen wij jou mee in de stap voor stap handleiding hoe het programma werkt. Daarna kan je gelijk aan de slag en experimenteren! 

We gaan samen, als je dit nog niet hebt gedaan, je domeinnaam registreren. Daarna gaan we ook samen kijken naar de beste hosting diensten en of je eventueel een update pakket wilt/ nodig hebt. 

Als dit allemaal duidelijk is en is geregeld gaan we door naar stap 2. En dat is dus je website klaar zetten! We leggen je wederom stap voor stap uit hoe dit moet en je kunt gemakkelijk mee kijken met hoe dit moet. Dit kan allemaal online met video trainingen, waardoor jij niet aan onze tijden vast zit! Je kunt ze bekijken, stoppen en verder gaan wanneer het jou schikt. 

Vervolgens geven we je een optie aan pagina’s die je kunt creëren. Deze pagina’s zijn al gericht op het doel van de pagina, dus stel je wilt een pagina om verkeer naar je website te halen. Dan klik je die optie aan, pas je de tekst en afbeeldingen aan, je volgt de richtlijnen die wij aangeven. En dan weet je eigenlijk zeker dat jouw pagina goed gaat presteren op Google. 

Ja, zo makkelijk kan het zijn! En zo makkelijk hebben wij het ook voor je gemaakt!

Daarnaast bieden wij een snel en efficiënte manier van support. We geven snel, uitgebreid en duidelijk antwoord op jouw vraag. En als dit onduidelijk is kunnen we zelfs een video maken met de oplossing voor jouw probleem! 

Het Alles Voor Web Systeem €75,- p/m
NU 29.95 p/m!

Gratis bonussen t.w.v. €825,- als je NU beslist

Bonus #1: Website Master Academy (t.w.v. €350,-)

Je krijgt gelijk toegang tot onze online cursus waarin je een gemakkelijk overzicht te zien krijgt. In dit overzicht zie je de verschillende stappen die we gaan zetten om de website online te krijgen.

Je kunt de stappen op je eigen tempo volgen en wij doen alles voor. Je doet ons na en geeft je eigen draai eraan. Hiermee zet je zelf gemakkelijk een professionele website op. 

Daarnaast kan je hier je leven lang gebruik van maken. Wij updaten de cursus regelmatig waardoor je altijd up-to-date blijft met de nieuwste technieken en methoden.  

We behandelen samen alles van begin tot eind. Dus van het registreren van je domeinnaam tot het live zetten van je website. 

Als je wilt kunnen we zelfs een stap verder gaan, door je website winstgevend te maken en te focussen op conversies of een ander doel naar keuze. 

Bonus #2: Wekelijkse coaching (t.w.v. €299,-)

Iedere week kan je deelnemen aan deze coaching. In deze coaching kan je live vragen stellen en wordt er samen met jou gekeken naar de best mogelijke oplossing. 
Hiernaast kan je ook mee luisteren met de vragen van anderen, waardoor er geen waardevolle informatie verloren hoeft te gaan!

Dus ook als je zelf geen vragen hebt of uitdagingen waar je tegen aan loopt. Kan je leren van de uitdagingen en vragen van andere. Zodat jij deze uitdagingen in de toekomst al kunt tackelen. 

Ook kan je jouw overwonnen uitdagingen en vragen makkelijk delen in de community zodat andere weer van jou kunne leren!

Bonus #3: Strategiegesprek (t.w.v. €78,-)

Tijdens dit strategie gesprek gaan wij samen kijken naar het doel van je website. Hiernaast gaan we ook samen een plan bedenken hoe we dit doel kunnen behalen. Aan de hand van dit plan kan jij je website optimaliseren. 

Naast het bedenken en behalen van jouw doel, geven we ook tips over hoe wij dit zouden aanpakken. Dus dit is niet alleen een strategie gesprek voor jouw website, maar ook hoe je jouw plan sneller van de grond krijgt!

Bonus #4: Toegang tot de SEO cursus (t.w.v. €97,-)

Wanneer je een mooie website hebt gebouwd en deze online staat, ben je misschien wel toe aan de volgende stap. Wat we willen is natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen onze website zien. Maar hoe gaan we dat doen? 
In de Google SEO cursus gaan we samen werken aan de vindbaarheid van jouw website. Dit werkt op de zelfde stap voor stap manier, en ook hier zijn er genoeg mogelijkheden om vragen te stellen!

Nog even alles op een rijtje

Jij kunt nu het Alles Voor Web Systeem gebruiken tegen een maandelijks bedrag van maar €29.95. Dus dat is 60% KORTING. Daarnaast kan je ook nog gebruiken maken van de vele voordelen die wij bieden.

Ook krijg je al onze bonussen met een waarde van €825. En jij kan deze GRATIS krijgen!

In de bonussen zit onder meer onze Website Master Academy waarin je leert hoe je zelf een website kunt maken, van begin tot eind!

Het Alles Voor Web Systeem €29.95

30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om wat voor reden ook besluiten dat dit niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.
Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en te gebruiken. Ook is ons Systeem maandelijks opzegbaar!

Alles Voor Web werkt al meer dan 10 jaar in de wereld van Websites.
Met de ervaring die we hebben opgedaan in deze jaren, weten we precies wat wel en wat niet werkt. 

Wat we helaas te veel zien, zijn slechte websites die voor een habbekrats zijn gebouwd. Bij aanbieders die het wel voor een klein bedrag per maand kunnen. 

Of juist websites die er wel redelijk uitzien, maar waar veel te veel geld voor is betaald. 

Het maken van een website hoeft NIET lang te duren! Wij bieden je daarom dit systeem aan. Waarin jij in enkele klikken jouw winstgevende website online hebt.

Het Alles Voor Web Systeem is het resultaat van dit idee. Een klik en klaar website systeem waarin jij in een handomdraai een winstgevende website maakt! Daarnaast ook een stap voor stap video handleiding waar we alle aspecten van de website doorlopen. 
Hierdoor heb jij het best mogelijke resultaat en de kennis om dit op al jouw toekomstige plannen toe te passen!

Meest gestelde vragen

1. Hoe lang is het aanbod geldig?
Wij hebben geen eind datum ingesteld…. Wel weten wij dat we deze prijs en GRATIS bonussen niet altijd blijven hanteren. Dus dit aanbod kan zo weer weg zijn….

2. Hoe lang kan ik dit systeem gebruiken?
Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt om het Alles Voor Web Systeem aan te schaffen, kan je hier de rest van je leven gebruik van maken, zolang je de maandelijkse betaling maar voldoet 😉

3. Wat als ik besluit te stoppen?
Wanneer je toch wilt stoppen met het Alles Voor Web Systeem, wat moeilijk te begrijpen is omdat dit jou resultaat gaat brengen. Maar dan kan je gewoon stoppen, no heart feelings. Echter verlies je wel onze handige tools…

4. Krijg ik iets opgestuurd?
Je krijgt geen post van ons. Wat je wel krijgt zijn de inloggegevens voor de leden omgeving. En natuurlijk alle bonussen maar dit is allemaal digitaal.

5. Hoe weet ik of dit voor mij geschikt is?
Daar kom je natuurlijk pas op een manier achter! Daarom heb je ook 30 dagen lang niet goed geld terug garantie. Maar uit eigen ervaring blijkt dat iedereen er makkelijk mee uit de voeten kan. 

6. Wat moet ik doen als ik ergens niet uit kom?
Gewoon contact opnemen! Ons support team reageert altijd binnen 24 uur!

Wat ga je doen?

Dus, ga jij ervoor en bespaar jij duizenden euro's niet alleen nu maar ook in de toekomst?

Bijna klaar!

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!