Leer zelf websites te maken met
De Website Master Academy

In dit unieke programma krijg jij de zekerheid dat jij op de best mogelijke manier jouw eigen website bouwt en binnen notime online zet!
Geen technische kennis nodig!

Er zijn al meer dan 3 miljoen websites in Nederland en België alleen. Dit aantal groeit jaarlijks aanzienlijk. 

Het maken van een website wordt echter zwaar overschat. Men denkt dat het moeilijk is en dat ze het daarom niet zelf kunnen. Wist je dat meer dan 63% van de websites die worden gebouwd,  het aankoopbedrag bespaard had kunnen worden door dit makkelijk zelf te doen.

De meeste mensen die een bedrijf op willen zetten of een website nodig hebben voor iets anders, zien de website als obstakel. Een website is namelijk erg belangrijk en je wilt ook een goede website hebben. Maar wat veel mensen dan vervolgens doen is, ze schakelen iemand in die de website voor hun in elkaar zet…. Opzich een goede oplossing, totdat je de factuur krijgt. Nu ben je al snel een €800,- tot €3500,- kwijt. Deze keuze maak je omdat jij denkt zelf geen website te kunnen bouwen!

Alles Voor Web is uitgegroeid tot de totaalaanbieder in de wereld van Websites. Door de jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt. Daarnaast doen wij onze naam eer aan en bieden wij jou alles wat jij nodig gaat hebben voor jouw website. Een complete handleiding van hoe het werkt maar ook hosting en domeinnaam registratie. Met als voordeel, je doet geen zaken met 10 verschillende partijen, maar met 1! Wat de communicatie nog makkelijker maakt.

De vele voordelen die jij kan gebruiken!

In dit unieke programma krijg jij de zekerheid dat jij op de best mogelijke manier je eigen professionele website in elkaar zet!

In onze online training kan je stap voor stap meekijken met hoe wij al meer dan 10 jaar website bouwen. Hierdoor krijg je alle informatie en methodes die je nodig hebt. Ook kan je ons gemakkelijk nadoen en heb je zekerheid dat je het goed doet! Waardoor je voorloopt op jouw concurrenten.

Deze online cursus is levenslang toepasbaar. Bij al jouw toekomstige projecten en websites kun je dit toevoegen, waardoor je nooit meer teveel betaald voor een website.

Al je vragen worden snel beantwoord! En wanneer nodig krijg je zelfs een video antwoord waarbij wij de oplossing gewoon laten zien. 

Wij zijn verantwoordelijk voor meer dan 300 websites die mensen zelf hebben gemaakt! Allemaal dankzij onze cursus. Door onze online cursus hebben wij voor onze gebruikers al meer dan €500.000,- bespaard!

Een paar reacties van mijn cursisten die deelnamen aan de Website Master Academy

Altijd al een website willen maken maar nooit geweten hoe. Nu dankzij de Website Master Academy een super tof resultaat neer kunnen zetten! Nooit gedacht dat ik dit zelf kon.
Sjoerd
Filliaal manager
Kijk voor advies voor je website bij Alles voor Web! Ze maken echt advies op maat! Echte toppers. De resultaten zijn verbazingwekkend!
Noah
Ondernemer
Na een offerte te hebben gekregen van een web design bedrijf enorm geschrokken van het bedrag. Gelukkig kwam Alles Voor Web met deze perfecte oplossing! Heb enorm veel geld bespaard door het zelf te doen, daarnaast is het resultaat ook nog buitengewoon professioneel!
Anton
Ondernemer
Beste Rob! Bedankt voor deze online cursus, heb nu een prachtige website waar ik mijn portfolio op kan delen. Daarnaast ook een mooie contact pagina waar mensen aan de lopende band verzoeken en bestellingen doen!
Steffi
Kunstschilder

Wat voorbeelden

Wat je precies krijgt en wat we gaan doen

De Website Master Academy NU MAAR 127

Website Master Academy
Je krijgt gelijk toegang tot onze online cursus waarin je een gemakkelijk overzicht te zien krijgt. In dit overzicht zie je de verschillende stappen die we gaan zetten om de website online te krijgen.

Je kunt de stappen op je eigen tempo volgen en wij doen alles voor. Je doet ons na en geeft je eigen draai eraan. Hiermee zet je zelf gemakkelijk een professionele website op. 

Daarnaast kan je hier je leven lang gebruik van maken. Wij updaten de cursus regelmatig waardoor je altijd up-to-date blijft met de nieuwste technieken en methoden.  

We behandelen samen alles van begin tot eind. Dus van het registreren van je domeinnaam tot het live zetten van je website. 

Als je wilt kunnen we zelfs een stap verder gaan, door je website winstgevend te maken en te focussen op conversies of een ander doel naar keuze. 

Direct aan de slag!

Nadat je de bestelling hebt afgerond, krijg je gelijk toegang tot de ledenomgeving van de Website Master Academy. In dit online leden platform krijg je van alles te zien. Zo zie je de verschillende online trainingen, maar ook de E-books en andere handige tips. 

Je kunt binnen enkelen minuten beginnen en als je wilt binnen een week je eigen website online hebben staan!

Bepaal zelf wanneer je begint, stopt en weer verder gaat!

Gratis bonussen t.w.v. €474,- als je NU beslist

Bonus #1: Wekelijkse coaching (t.w.v. €299,-)

Iedere week kan je deelnemen aan deze coaching. In deze coaching kan je live vragen stellen en wordt er samen met jou gekeken naar de best mogelijke oplossing. 
Hiernaast kan je ook mee luisteren met de vragen van anderen, waardoor er geen waardevolle informatie verloren hoeft te gaan!

Dus ook als je zelf geen vragen hebt of uitdagingen waar je tegen aan loopt. Kan je leren van de uitdagingen en vragen van andere. Zodat jij deze uitdagingen in de toekomst al kunt tackelen. 

Ook kan je jouw overwonnen uitdagingen en vragen makkelijk delen in de community zodat andere weer van jou kunne leren!

Bonus #2: Strategiegesprek (t.w.v. €78,-)

Tijdens dit strategie gesprek gaan wij samen kijken naar het doel van je website. Hiernaast gaan we ook samen een plan bedenken hoe we dit doel kunnen behalen. Aan de hand van dit plan kan jij je website optimaliseren. 

Naast het bedenken en behalen van jouw doel, geven we ook tips over hoe wij dit zouden aanpakken. Dus dit is niet alleen een strategie gesprek voor jouw website, maar ook hoe je jouw plan sneller van de grond krijgt!

Bonus #3: Toegang tot de SEO cursus (t.w.v. €97,-)

Wanneer je een mooie website hebt gebouwd en deze online staat, ben je misschien wel toe aan de volgende stap. Wat we willen is natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen onze website zien. Maar hoe gaan we dat doen? 
In de Google SEO cursus gaan we samen werken aan de vindbaarheid van jouw website. Dit werkt op de zelfde stap voor stap manier, en ook hier zijn er genoeg mogelijkheden om vragen te stellen!

Nog even alles op een rijtje

Je hebt nu de kans de complete Website Master Academy en alle bonussen met een totaal waarde van €601. Voor maar 127 te bemachtigen.

Je krijgt dan toegang tot de complete cursus en alle genoemde bonussen. 

Dit aanbod blijft echter niet voor altijd geldig, beslis dus snel!

De Website Master Academy NU MAAR 127

30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om wat voor reden ook besluiten dat dit niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.
Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en te gebruiken. 

Alles Voor Web werkt al meer dan 10 jaar in de wereld van Websites.
Met de ervaring die we hebben opgedaan in deze jaren, weten we precies wat wel en wat niet werkt. 

Wat we helaas te veel zien, zijn slechte websites die voor een habbekrats zijn gebouwd. Bij aanbieders die het wel voor een klein bedrag per maand kunnen. 

Of juist websites die er wel redelijk uitzien, maar waar veel te veel geld voor is betaald. 

Het maken van een website is NIET moeilijk! Wij willen je graag leren hoe jij zelf een website kunt maken.

De Website Master Academy is het resultaat van dit idee. Een stap voor stap video handleiding waar we alle aspecten van de website doorlopen. 
Hierdoor heb jij het best mogelijke resultaat en de kennis om dit op al jouw toekomstige plannen toe te passen!

Meest gestelde vragen

1. Hoe lang kan ik dit pakket gebruiken?
Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt om de Website Master Academy aan te schaffen, kan je hier de rest van je leven gebruik van maken!

2. Krijg ik iets opgestuurd?
Je krijgt geen post van ons. Wat je wel krijgt zijn de inloggegevens voor de leden omgeving. En natuurlijk alle bonussen maar dit is allemaal digitaal. 

3. Hoe weet ik of dit voor mij geschikt is?
Daar kom je natuurlijk pas op een manier achter! Daarom heb je ook 30 dagen lang niet goed geld terug garantie. Maar uit eigen ervaring blijkt dat iedereen er makkelijk mee uit de voeten kan. 

4. Wat moet ik doen als ik ergens niet uit kom?
Gewoon contact opnemen! Ons support team reageert altijd binnen 24 uur!

Wat ga je doen?

Dus, ga jij ervoor en bespaar jij duizenden euro's niet alleen nu maar ook in de toekomst?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!