Website - Doe het zelf

Maandelijks opzegbaar
19 Per maand
  • Bouw zelf je website met onze tools
  • Tekstuele en video handleidingen
  • Blog
  • Domeinnaam
  • 1 e-mailadres
  • Snelle hosting (4 GB opslag)
  • Website admin paneel
  • Maak zelf iets of kies uit een van onze 6 designs!

Je wilt zelf een website maken!

Over dit pakket valt niet veel te zeggen…. Je maakt namelijk helemaal zelf de website met onze tools. Het kost bijna niets en omdat ons systeem super makkelijk is kan jij al in een weekendje de website maken! je hoeft dus NIETS in de code te doen. 

Maar omdat wij vaak ervaren dat mensen het toch lastig vinden om heel de website te verzinnen en te maken. Hebben wij 6 templates gemaakt! Je kunt gewoon een template kiezen en dan laden wij die in op jouw website. Het enige wat je nog hoeft te doen is wat teksten en afbeeldingen aan te passen. En dan ben je al klaar om te gaan!

Met dit pakket ben je echt zelf verantwoordelijk voor het uiterlijk van de website. Wij doen in principe alles (zetten de omgeving op, hosting, onderhoud, updates etc etc.) En jij bouwt de website.

Wil je weten welk design bij jouw bedrijf en stijl past? Vraag een gratis webdesign aan! Of wil je liever zelf gaan knutselen? Neem contact met ons op en dan kan je morgen al aan de slag!

Echt eenvoudig

Wij hebben klanten die boven de 60 zijn die een website hebben kunnen maken met onze tools. Dat betekent dat het voor iedereen te doen moet zijn! Bekijk hier voor websites andere hebben gebouwd! 

Het is nu eenmaal zo dat hoe meer aandacht je aan iets besteed. Hoe sneller iets groeit. Met een website is dit niet anders. Zal er in het beging gevloekt worden? Ja dat zeker wel. Maar na 2 uur knutselen begrijp je de basis al. 

Het is daarom geen leugen dat je gemakkelijk in een weekend een mooie website kunt maken. En het voordeel is, voor maar 19,- per maand maak je gebruik van onze handige tools. Hier kan je dus altijd gebruik van maken. En verder hoef je nergens aan te denken! Hosting, onderhoud, updates en beveiliging regelen wij gewoon. 

Wij zijn maandelijks opzegbaar. Dus is het toch niets voor jou? Een telefoontje of mailtje en het abonnement wordt opgezegd. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk gelukkig. 

Vragen?

Stuur ons een appje, mailtje of bel ons en wij geven graag extra uitleg of voorbeelden.

Contact

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!