Effectieve leadopvolging

Wil jij meer omzet halen door leadopvolging?

Veel bedrijven doen niets aan leadopvolging, hiermee laten ze enorme kansen liggen. Veel bezoekers van je website zullen niet meteen kopen, dit doen ze pas na een paar contactmomenten. Voorkom dat jouw bedrijf enorme omzetten laat liggen omdat je niet efficiënt genoeg met je leads omgaat. Bekijk deze video hiernaast en ontdek waarom leadopvolging zo belangrijk is.

Lead opvolging was voor mij onbekend terrein. Ik was me totaal niet bewust van de kansen die ik liet liggen doordat ik niets aan leadopvolging deed. Nadat Alles voor Web me bewust heeft gemaakt van hoe effectief lead opvolging kan zijn, ben ik dit gaan toepassen. De resultaten zijn boven verwachting! Was ik maar eerder begonnen.
Sjoerd Hals

Schaarste

Templates die succesvol uit de test zijn gekomen, en kant-en-klaar voor jou om te gebruiken

Aanpassen

Korte laadtijd zodat je landingspagina een hoge conversie genereert en voor optimaal gebruikersgemak

Aanpassen

Maak gebruik van het door ons best geteste ign en zorg voor meer
conversie op jouw pagina's

Aanpassen

Door een effectieve afteller aan je pagina toe te voegen zorg je gemakkelijk voor meer resultaat

Aanpassen

Laat je bezoekers makkelijk de prijzen zien en voeg slimme online marketing elementen toe voor beter resultaat

Aanpassen

Effectieve salespage's en templates om jouw website in een paar klikken winstgevend te maken

Aanpassen

Slimme manieren om te zorgen dat je bezoeker een actie onderneemt en zo een betalende klant wordt

Aanpassen

Voeg een video header aan je pagina toe en creëer meer belevenis voor je bezoeker in je website

Aanpassen

Automatisch geoptimaliseerd voor een perfecte mobiele weergave van je landingspagina

Aanpassen

Plaats gemakkelijk ervaringen van je klanten op je website met verschillende testimonial functies

Aanpassen

Verzamel gemakkelijk E-mails om je mailing lijst te laten groeien door onze opt-in templates

Aanpassen

Voeg foto's en video's aan je
pagina toe en laat je bezoeker jouw behaalde resultaten zien

Laat jij kansen en omzet liggen?

Het doel van je website is duidelijk, jij wilt een winstgevende website. Je bent het zat om continu kosten aan je website te hebben, terwijl je weet dat andere geld verdienen met de websites. Maar je wilt nog meer uit je website halen. Met de effectieve pagina’s die wij al voor je hebben voorbereid krijg jij gemakkelijk meer bezoekers naar je websites. Door de verschillende marketingstrategieën die wij in de pagina’s hebben verwerkt maak jij van deze bezoekers leads. Zo wordt je mailinglijst steeds groter en waardevoller. Nu blijft het alleen bij een winstgevende website terwijl er nog veel meer te halen valt! Leer hoe je leads opvolgt om nog meer resultaat te behalen uit je pagina’s en laat je website geld voor je verdienen!

Zorg dat jouw bezoekers actie ondernemen

Jij wilt natuurlijk dat jouw website bezoekers bepaalde acties ondernemen om zo een lead en uiteindelijk een betalende klant te worden. Om er achter te komen wat er voor nodig is een website bezoeker een bepaalde actie te laten ondernemen, is kennis nodig. Hier is zelfs specialistische kennis voor nodig om het beste resultaat te halen. Nu snappen wij dat je niet de tijd hebt om een specialist ergens in te worden, het duurt namelijk een lange tijd voordat je jezelf specialist kan noemen. Gelukkig zijn we je voor en hebben wij in onze pagina’s verschillende marketing technieken toegepast! En jij kan er gemakkelijk gebruik van maken om meer resultaat uit je website te halen. Je hebt er totaal geen specialistische kennis voor nodig!

Door verschillende knoppen en pop-ups op de juiste plekken te zetten, zal je al gauw merken dat de resultaten verbeteren. Ook een gratis weggever doet het goed op je pagina. Zo krijgt de website bezoeker iets gratis, zoals een E-book of kennis, in ruil voor een E-mail adres en/of telefoonnummer. Wat jij vervolgens met deze gegevens doet is aan jou! Wij weten wel wat handige en effectieve tips om te doen met deze gegevens.

Het lukte mij wel om websitebezoekers te krijgen, dit deed ik voornamelijk door social media en blog posts. Maar dit haalde buiten pagina bezoeken niks uit. Ik maakte geen winst met mijn website en het koste me alleen maar tijd en energie. Dankzij de handige pagina’s en tips van Alles voor Web heb ik mijn website om kunnen toveren in een lead magneet!
Cristel Hogenhof

Koppeling met mail

Al onze pagina’s zijn zo gemaakt dat je makkelijk je leadopvolging tools kan koppelen. Zo is het makkelijker om effectief leads te werven en deze vervolgens op te volgen. Je kan via gratis weggevers of andere technieken de E-mail adressen van je websitebezoekers vragen. Vervolgens kan je deze koppelen met onder andere MailChimp en MailerLite. Zo kun jij meer omzet genereren met je website doordat je gemakkelijk koppelingen kan maken.
Het mooie van deze optie is dat het geautomatiseerd is, hierdoor kan jij ook buiten werktijden je nieuwe website sales machine aan de gang houden. Je hebt hier geen omkijken naar en de leads veranderen zo in betalende klanten!

Lead opvolging en herhaling

Natuurlijk wil jij het niet houden bij alleen leadopvolging. Jij wilt ook dat deze leads klanten worden. Door een effectieve lead opvolging techniek is dit appeltje eitje! Maar het mooiste zou zijn als de betalende klanten nog eens iets afnemen of je website regelmatig blijven bezoeken. Hiervoor hebben wij onze pagina’s uitgerust met de optie om tools als Drip, ActiveCampaign en GetResponse. Wanneer je gebruik maakt van Alles voor Web zijn deze tools beschikbaar voor jou en kun jij nog meer uit je website halen. Effectieve leadopvolging is een belangrijk aspect en daarom wil jij dit toepassen. Loop geen omzet mis!

Schaarste toevoegen

Een handige strategie om je websitebezoekers snel een actie te laten uitvoeren is de kracht van schaarste. Door schaarste toe te voegen aan je pagina en aanbieding zal je zien dat de bezoeker hier gevoelig voor is. Wanneer deze denkt iets mis te lopen zal hij of zij veel sneller een actie uitvoeren! Weer een handige tip om met jouw pagina meer resultaat te behalen. Dit is maar een enkele van de vele effectieve marketing technieken die wij aan het systeem hebben toegevoegd. En jij kan ze gemakkelijk en snel gebruiken om jouw website om te zetten in een winstgevende website. Zo creëer jij voor jezelf meer vrijheid!

Door het invoeren van de technieken van Alles voor Web heb ik mijn maillijst in een mum van tijd verdubbeld.
Steffi Hees
Dankzij de snelle pagina’s die al voorbereid zijn wist ik mijn websitebezoekers acties uit te laten voeren voor betere resultaten.
Noah van Dijk
Dankzij Alles voor Web heb ik gister eindelijk mijn doel kunnen behalen! Eindelijk heb ik een winstgevende website!
Sjoerd Hals

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!