Wij bouwen en ontwerpen betaalbare websites & webshops

Vaste prijzen. Voor nog geen euro per dag!

En om te laten zien wat wij kunnen, maken wij graag een gratis webdesign speciaal voor jouw bedrijf

Waarom Alles voor Web?

Bij Alles voor Web willen wij het liefst de klant verder helpen. Wij willen dit doen door conversie gerichte websites te maken. Maar daarnaast ook adviseren en mee denken. Of dit nu gaat om het marketing/ sales proces of dat het gaat over design en logo. Voor Alles voor Web is helpen het belangrijks. Wij hebben liever 10 tevreden klanten, dan 100 ontevreden klanten. 

Website

Maandelijks opzegbaar
29 Per maand
 • Complete website
 • 5 pagina's (meer pagina's mogelijk)
 • Blog
 • Domeinnaam
 • 1 e-mailadres
 • Snelle hosting (4 GB opslag)
 • Website admin paneel
 • Toegang tot de Website Master Academy
POPULAIR

Ik wil een website

Voor 29,- per maand heb je bij dit pakket al een website waar je ongelimiteerd al jouw ervaring, diensten en informatie op kunt zetten. Ongelimiteerd? Maar er staat toch 4GB opslag!?!?. Ja klopt er is dus wel een limiet, maar je bent een grote speler als jouw website het limiet gaat bereiken.

Daarnaast is het systeem waar de website mee wordt gebouwd erg eenvoudig te bedienen. Wat betekent dat je gemakkelijk zelf aanpassingen en toevoegingen aan jouw website kunt doen. En dit gaat je in de toekomst weer geld schelen. Ben je bang dat je het systeem niet begrijpt? In een online uitleg video laten we precies zien hoe het werkt.
(uitgetypte handleiding is ook aanwezig)

Ondanks dat wij goedkoop en maandelijks opzegbaar zijn snappen wij dat je liever eerst ziet wat je krijgt. En daarom hebben wij het volgende stappenplan zodat jij precies ziet wat je krijgt en je daarna kan beslissen of je wel of niet met ons in zee wilt.

1.

Als eerst vul je wat basisgegevens in. Denk aan je bedrijfsnaam, je dienst(en), kleuren misschien een logo en wat afbeeldingen.

2.

Wij gaan aan de slag met een mooi ontwerp maken voor jouw website.

3.

Wanneer deze af is (meestal binnen 2 dagen) nemen wij contact met je op en spreken we de website door.

4.

Jij geeft aanpassingen door en we sparren samen even om de doelen van de website te bepalen.

5.

Wij passen alles aan en we zetten de website live!

6.

Jij hebt een goed lopende website en hebt er geen omkijken meer naar, want wij verzorgen de hosting, onderhoud, updates en beveiliging.

Een greep uit ons portfolio

Ik wil een webshop

Voor 57,- per maand heb je bij dit pakket al een website waar je ongelimiteerd al jouw ervaring, diensten en informatie op kunt zetten. Ongelimiteerd? Maar er staat toch 5GB opslag!?!?. Ja klopt er is dus wel een limiet, maar je bent een grote speler als jouw website het limiet gaat bereiken. We hebben klanten met meer dan 6.000 producten!! En die hebben nog genoeg ruimte vrij.

Daarnaast is het systeem waar de website mee wordt gebouwd erg eenvoudig te bedienen. Wat betekent dat je gemakkelijk zelf aanpassingen en toevoegingen aan jouw website kunt doen. En dit gaat je in de toekomst weer geld schelen. Ben je bang dat je het systeem niet begrijpt? In een online uitleg video laten we precies zien hoe het werkt. (uitgetypte handleiding is ook aanwezig)

Ondanks dat wij goedkoop en maandelijks opzegbaar zijn snappen wij dat je liever eerst ziet wat je krijgt.
En daarom hebben wij het volgende stappenplan zodat jij precies ziet wat je krijgt en je daarna kan beslissen of je wel of niet met ons in zee wilt.


Webshop

Maandelijks opzegbaar
57 Per maand
 • Complete webshop met online afrekenen
 • Domeinnaam
 • 1 e-mailadres
 • Snelle hosting (5 GB opslag)
 • Website admin paneel
 • Toegang tot de Website Master Academy

1.

Als eerst vul je wat basisgegevens in. Denk aan je bedrijfsnaam, je dienst(en), kleuren misschien een logo en wat afbeeldingen.

2.

Wij gaan aan de slag met een mooi ontwerp maken voor jouw webshop.

3.

Wanneer deze af is (meestal binnen 2 dagen) nemen wij contact met je op en spreken we de webshop door.

4.

Jij geeft aanpassingen door en we sparren samen even om de doelen van de webshop te bepalen.

5.

Wij passen alles aan en we zetten de webshop live!

6.

Jij hebt een goede webshop en je hebt er geen omkijken meer naar, want wij verzorgen de hosting, onderhoud, updates en beveiliging.

Over ons

Alles Voor Web bouwt complete en professionele webshops en websites op maat. Dit allemaal voor een laag maandbedrag. Wij willen hiermee de complete website voor je uit handen nemen. Zo heb jij als ondernemer geen omkijken meer naar je website en kan jij je focussen op wat jij het beste doet! 

Om ons aan jou te bewijzen, leveren we een gratis webdesign! Natuurlijk vrijblijvend en altijd gratis! 

Website - Doe het zelf

Maandelijks opzegbaar
19 Per maand
 • Bouw zelf je website met onze tools
 • Tekstuele en video handleidingen
 • Blog
 • Domeinnaam
 • 1 e-mailadres
 • Snelle hosting (4 GB opslag)
 • Website admin paneel
 • Maak zelf iets of kies uit een van onze 6 designs!

Je wilt het zelf doen!

Over dit pakket valt niet veel te zeggen…. Je maakt namelijk helemaal zelf de website met onze tools. Het kost bijna niets en omdat ons systeem super makkelijk is kan jij al in een weekendje de website maken!

Maar omdat wij vaak ervaren dat mensen het toch lastig vinden om heel de website te verzinnen en te maken. Hebben wij 6 templates gemaakt! Je kunt gewoon een template kiezen en dan laden wij die in op jouw website. Het enige wat je nog hoeft te doen is wat teksten en afbeeldingen aan te passen. En dan ben je al klaar om te gaan!

Met dit pakket kan je echt zelf verantwoordelijk voor het uiterlijk van de website. Wij doen in principe alles (zetten de omgeving op, hosting, onderhoud, updates etc etc.) En jij bouwt de website.

Wil je weten welk design bij jouw bedrijf en stijl past? Vraag een gratis webdesign aan! Of wil je liever zelf gaan knutselen? Neem contact met ons op en dan kan je morgen al aan de slag!

Contact

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!