Veelgestelde vragen

Omdat wij snappen dat er nu veel vragen bij je op zullen komen, hebben wij er al wat voor je uitgewerkt. Deze vragen die kwamen het meest bij ons binnen. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat. Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Mail je vraag naar info@allesvoorweb.nl en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Het pakket is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens lang aan vast. Wanneer je ons meldt dat je wilt stoppen, zal je de volgende kalendermaand uitgeschreven worden en zullen we de automatische incasso’s stopzetten.

Ja, het werkt voor iedereen die meer online resultaat wilt behalen! Dit kan voor een blogger zijn maar ook voor een groot B2B bedrijf. Wij hebben van iedere markt wel een gebruiken en een ieder haalt er online resultaat mee!

Ja dat kan, dit is echter wel afhankelijk van welk CMS je gebruikt. Wij werken met WordPress en zullen je ook helpen met de verhuizing van je website. Ook zorgen wij dat je je huidige Google positie behoudt en je kan gaan groeien!

Je kan één website maken per licentie, maar een tweede of meerdere kan in overleg voor een lager bedrag geregeld worden!

Ja zeker! Wij ondersteunen al: Duits, Engels, Frans en Spaans. Wil jij een taal die wij nog niet ondersteunen? Dan kunnen wij hier samen voor zorgen!

De hosting kost niets, dit zit inbegrepen in het abonnement. Wij hebben de hosting in eigen beheer waardoor deze altijd snel, stabiel en met hoge kwaliteit is. Ook dagelijkse back-ups passen wij toe zodat je website altijd veilig is!

Nee want wij verhuizen de website op een juiste manier, zodat Google er ook van op de hoogte is. Wanneer je vertrekt bij ons kan je wel een positie verliezen, maar dat komt omdat je ons systeem dan niet meer gebruikt…. 🙁

Een uitbreiding toevoegen aan je webpagina kost je helemaal niets! Door middel van ons systeem heb je niks meer te maken met ‘’uurtje factuurtje werk’’

Na de betaling krijg je van ons de inloggegevens voor de tijdelijke URL. Nu kan je alvast beginnen aan het inrichten en overzetten van je website. Wanneer je klaar bent kun je gemakkelijk met een simpele knop live gaan.

Wij helpen je om je domeinnaam naar ons door te verwijzen zodat je nieuwe winstgevende website optimaal functioneert!

Een gewone WordPress website is waarschijnlijk gebouwd door een webdesigner. En daar is natuurlijk niets mis mee. Maar omdat de pagina’s die je met Alles voor Web maakt gemaakt zijn door zowel marketeers als webdesigners. De focus meer heeft gelegen op resultaat behalen. Terwijl een webdesigner zich focust op het functioneren en het ‘’mooi’’ maken. Zijn de pagina’s van ons gericht op resultaat behalen. Ook de codering van Alles voor Web is geoptimaliseerd voor een goede SEO, waardoor je resultaat in Google beter is. Wij hebben ons gefocust op het halen van conversie, sales en dus resultaat. Waarin wij ons onderscheiden van een normale WordPress website.

Omdat het een kant en klaar systeem is heb je bijna geen begeleiding nodig. Alles wat je moet weten is uitgelegd in video trainingen die kort maar krachtig zijn. Zo kan alles zelf gemakkelijk en snel aanpassen aan je pagina. Ook zit je in de community waar wij informatie met elkaar delen. Daarnaast heb je ook toegang tot de live group calls waar je je vragen kan stellen.

Wij willen geen gouden bergen beloven. Garantie op succes is nergens te behalen en dus ook niet met Alles voor Web. De kansen dat je succes behaalt door het gebruiken van Alles voor Web nemen wel toe! Als je doet hoe wij het voordoen zal je zelf merken wat dit met jouw website zal gaan doen!

Een nieuwe versie kost je helemaal niets! Dit komt omdat wij continue bezig zijn met het updaten en optimaliseren van het Alles voor Web. Dit doen we om de beste resultaten te blijven handhaven voor jouw website. En hier merk jij buiten de betere resultaten (bijna) niets van!

Wanneer je wilt stoppen. Wat wij ons niet kunnen voorstellen want Alles voor Web levert jou natuurlijk meer geld op dan dat het kost. Maar stel je zou toch willen stoppen. Dan is de inhoud van je website volledig jouw eigendom en ben je vrij deze over te zetten naar een andere website. Je kunt deze gemakkelijke exporteren en in je nieuwe WordPress website importeren. Je verliest echter wel alle unieke functies, tools en templates van Alles voor Web.

Omdat wij al voor veel marketing hebben gezorgd binnen Alles voor Web, heb jij dus helemaal geen marketing kennis nodig. Natuurlijk helpt het om er wat verstand van te hebben.Alles voor Web is zo ontwikkeld dat jij er gemakkelijk gebruik van kan maken en niet dezelfde fouten als ons hoeft te maken. Zo lang je onze voorbeelden volgt zal je kans op succes vele malen groter zijn! 

Goede vraag! Je hebt nu een mooie website die veel leads voor jouw bedrijf genereert. Maar jij weet ook dat leads correct opvolgen best een uitdaging kan zijn. Ook wij zijn hier van op de hoogte en hebben de ideale partij voor jou om je leads door te laten opvolgen. Hierdoor vergroot je de kans dat een lead een klant wordt enorm! Om daar meer over te weten, neem dan contact met ons op!

Nee, je hoeft niet dagelijks te bloggen om resultaat te halen. Het helpt natuurlijk wel om je volgers en bezoekers te voorzien van nieuwe informatie. Ook je bezoekersaantallen zullen stijgen naarmate je meer blogt. Wij hebben klanten die zonder te bloggen ook hun doelen behalen.

Helaas is het niet mogelijk om via Alles voor Web een webshop te maken. Maar omdat wij al zo lang actief zijn in de online wereld hebben wij wel uitstekende contacten waar je dit wel bij kan laten maken! Om hier meer over te weten neem dan contact met ons op.

Omdat wij unieke templates en designs hebben samengesteld waarvan het bewezen is dat deze effectief werken. Is een maatwerk website niet echt nodig. Maar omdat wij ook snappen dat jij graag een maatwerk website wilt hebben, dit kan gewoon een website zijn maar ook een webshop. Hiervoor hebben wij een bedrijf die uitstekend zijn in maatwerk websites. Omdat deze samenwerken met ons passen ze ook wat marketing tools toe, neem hiervoor contact met ons op!

Wij willen dat iedereen een winstgevende website kan hebben. En om dit te doen willen wij voorkomen dat je in een keer duizenden euro’s moet afrekenen. En omdat we door een maandelijks bedrag een lager tarief kunnen hanteren, ben jij eerder geneigd te kopen. Waardoor je gemakkelijk de resultaten kan zien en wij kunnen bewijzen dat we onszelf terug verdienen. Zie het als een tool om geld te verdienen, het kost wat per maand maar gaat meer opleveren dan dat het kost.

Juist dan is dit voor jou heel handig! Wij hebben Alles voor Web gericht op mensen die resultaat willen halen en niet te lang met de website bezig willen zijn. Omdat jij natuurlijk gewoon resultaat wilt, wil jij je website in een handomdraai winstgevend maken. En daarvoor is Alles voor Web geschikt!

Wij hebben in de website veel slimme marketing technieken toegepast. Dit geeft als resultaat dat je betere resultaten binnen je website gaat halen, en natuurlijk op Google. Maar nu wil jij buiten deze tools ook nog resultaat halen. Wat zeker slim is omdat online marketing heel effectief is. Wij hebben hiervoor een partij waar we veel samenwerkingen mee doen. Deze kunnen jou zeker helpen met je online marketing! Neem hiervoor contact met ons op!

Alles voor Web is duidelijk en snel. Je hebt geen kennis nodig om het te gebruiken, je kan gemakkelijk een type pagina kiezen en zo dingen toevoegen. Wanneer je iets niet begrijpt, zijn deze dingen uitgelegd in de video’s die er bij zitten! En mocht je toch een vraag hebben wordt deze snel beantwoord. Super!
Noah van Dijk

Alles voor Web

Nu al je vragen over Alles voor Web beantwoord zijn, hoop ik dat je alle voordelen ziet! Jij hebt een doel, meer omzet uit je website halen of meer resultaat met je website halen. Wij kunnen jou helpen dit doel te behalen. Het enige wat jij hoeft te doen is op onderstaande knop te klikken, en je kan al aan de gang met jouw eigen winstgevende website! Alles wat je moet weten staat in de online omgeving. Het werkt makkelijk, snel en het is effectief.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!