Waarom Alles voor Web

avw-ad-4
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Waarom Alles voor Web?

Wij krijgen af en toe de vraag waarom iemand voor Alles voor Web zou moeten kiezen. En wij pakken deze vraag altijd serieus op. Aan de ene kant zijn wij wat teleurgesteld dat een potentiële klant deze vraag stelt. Dan hebben wij hem of haar klaarblijkelijk nog niet weten te overtuigen met onze gratis demo website, die wij tevens voor iedere potentiële klant op maat maken. Maar aan de andere kant zien wij dit ook als een mooie kans om onze visie duidelijk te maken. Alles voor Web wilt de totaal aanbieder zijn voor website’s. Dus je hoeft niet met 4 verschillende partijen zaken te doen voor 1 website. Wij nemen de hosting, onderhoud, beveiliging en de bouw van de website op ons. 

Maar wat ons echt uniek maakt is dat wij niet gericht zijn op het verkopen van onze websites. Maar het helpen van onze klanten met het behalen van hun doelen.

Hoe helpen wij


Vaak is het zo dat wij een website of webshop online tegenkomen die wij er wat minder uit vinden zien. Dit kan komen door dat iemand dit zelf heeft gemaakt, de software verouderd is of doordat dit een aantal jaren geleden de stijl was. Maar het vervelende van een minder representatieve website is dat de beheerder hiervan dit 9 van de 10 keer niet door heeft.
Het klinkt ook als iets heel kleins ‘’een verouderde website’’. Maar wat men niet weet is dat je hierdoor serieuze leads misloopt en hiermee dus ook omzet!

Iets wat je wilt voorkomen als je het ons vraagt. 

Dus met het oog op de potentiële klant echt helpen met het verbeteren van zijn website gaan wij de een voorstel doen om een gratis demo website te maken.
We sturen een link waar een extra informatieformulier in staat. Deze kan dan worden ingevuld en na het invullen beschikken wij over de benodigde informatie om een zo goed mogelijke demo website te maken op maat. 

Een accuraat inzicht in de website

Door een demo website krijgt de potentiële klant de kans om al een kijkje te nemen in hoe zijn toekomstige website er uit komt te zien. Als wij de Demo Website af hebben nemen wij telefonisch contact op met de klant om op deze manier een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van wat voor aanpassingen er gewenst zijn. Deze aanpassingen voeren wij door en laten het nogmaals zien aan de potentiële klant.

Tijdens dit telefoongesprek worden alle vragen beantwoord en geven wij ook gelijk een paar tips en strategieën mee om de website professioneel te maken. Eenmaal akkoord beginnen wij met het bouwen van de website of webshop. De klant heeft al zijn wensen en extra addons aangegeven (die zijn hier te vinden) en wij weten zeker dat wij dit kunnen.

Binnen 2 weken een website online

Wij beloven de klant altijd binnen twee weken de website online te hebben. Dit hangt er wel van af natuurlijk in hoeverre er een goede medewerking is. Wij kunnen namelijk erg goed websites bouwen. Maar wij weten helaas niet van ieder beroep de ins en outs. Dus ontvangen wij wel graag de teksten over de diensten van het bedrijf. Want wie kan dit nu beter vertellen dan de specialist zelf? 

Wij blijven evalueren

Nu is de website naar wens en online. Maar daar blijft het niet bij! Wij willen onze klanten blijven helpen, dit doen wij onder meer door ons video handleidingen. Zodat onze klanten wanneer ze iets willen aanpassen aan de website dit gemakkelijk zelf kunnen doen door simpelweg onze video’s te volgen. Maar geen paniek! Kom je er niet uit neem dan gewoon contact met ons op en wij staan je altijd te woord.

Maar daar blijft het niet bij. Wij willen zoals eerder gezegd onze klanten helpen met het behalen van hun doelen. Veel van onze klanten hebben als doel om zelf meer klanten te werven. Wij kunnen hier erg goed bij helpen omdat wij naast het bouwen van goedkope websites. Ook al jaren actief zijn in sales en marketing. Het opzetten van marketingcampagnes en leadopvolging is voor ons geen onbekend terrein. 

Hier geven wij dan ook graag advies over en helpen met het opzetten van diverse campagnes. Meer weten? Klik hier!

Website check up

Maar zoals bij veel mensen moet jij natuurlijk overtuigd worden. Ik kan hier een heel mooi verhaal neerzetten maar jij wilt een ding weten! En dat is: Wat levert mij het op?
Wij gaan je geen gouden bergen beloven. Dus wij vertellen je niet dat je super veel klanten gaat krijgen door alleen onze website. Wat we je wel kunnen beloven is dat website bezoekers langer op je website zullen blijven. Dit komt doordat onze designs zo zijn ontworpen dat men langer blijft en nieuwsgierig maakt naar de verschillende diensten.

Dan is het aan jou wat je met deze websitebezoekers zult doen. Ons advies: een call to action en zorg dat je de gegevens hebt! Vervolgens de potentiële klant opvolgen en closen! Bekijk de resultaten van Alles voor Web!

Maar wederom eerst zien dan geloven! Geef ons de kans om jou te overtuigen door een gratis demo website voor je te maken. En wie weet ervaar jij binnenkort ook hoe gemakkelijk Alles voor Web werkt!

Contact

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact met ons op! Volg ons ook op social media om zo op de hoogte te blijven van interessante ontwikkelingen in de markt en natuurlijk wanneer wij waardevolle informatie delen.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!