Waar moet een professionele website aan voldoen?

pexels-photo-374016
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Wanneer iemand uw website bezoekt, komt hij daar met een reden. Dit kan zijn omdat de bezoeker iets wil kopen wat u aanbiedt of omdat u informatie voor hem heeft. In ieders geval je wilt hem zo lang mogelijk op uw website houden. Echter haakt een bezoeker snel af als het onder andere, te on overzichtelijk is, het laden te lang duurt of als de site op mobiel niet goed werkt. Uw website moet er daarom professioneel uitzien en ook goed werken. Wij van Alles voor Web zijn van mening dat een professionele website helemaal niet duur hoeft te zijn.

Technologie

Een goede website ziet er duidelijk uit. Zorg er dus voor dat er goed te zien is wat uw bedrijf doet. Ben duidelijk zodat de klant meteen weet wat u verkoopt of wilt mee geven. Laat ook duidelijk zien waar de bezoeker allemaal op kan klikken en naar door kan linken. De navigatie van de website moet dus ook goed zijn.
Ook moet uw website mee gaan in de tijd, de technologieën vernieuwen en dat moet u bij uw site ook toepassen. Steeds meer mensen Googelen via hun mobiel, daarom moet uw website ook goed zichtbaar zijn op mobiel anders haken deze bezoekers al snel af. Dus zorg dat uw website goed werkt op alle platformen.

Snelheid

Voordat er mensen uw website bezoeken, moet u wel gevonden kunnen worden. Als u meer wilt weten over het beter gevonden worden in de Google zoekresultaten, lees dan het artikel ”Hoe komt uw site hoog in Google”. Nu u hoog in Google staat zal het het bezoekers aantal van uw website stijgen. Maar om te zorgen dat deze mensen niet gelijk weg klikken moet uw website wel snel zijn. Een van de grootste redenen dat mensen afhaken is dat het laden van een website te lang duurt. Dit wilt u dus duidelijk niet! Zorg dat uw website op een goede server gehost wordt.

Veilig en betrouwbaar

Een goede website dient niet alleen goed te werken maar moet er ook veilig en betrouwbaar uitzien.
Een paar grote factoren van uw website veilig laten ogen zijn bijvoorbeeld https:// voor uw domeinnaam en het groene slotje. Het groene slotje met ”Beveiligd” ernaast geeft voor de bezoeker al een goed gevoel. Dit betekent namelijk dat de site veilig voor gebruikt is. Ook kun je veel vertrouwen bij de bezoeker winnen als hij zo min mogelijk hoeft achter te laten. De bezoeker wilt geen accounts aanmaken om iets te kopen, hij wil iets kopen zonder teveel gedoe. Als u hier meer over wilt lezen lees dan het artikel ”Hoe verkoopt u meer via uw website”.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!