Google SEO met resultaat

Google SEO
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Jij hebt een mooie website gebouwd, jouw pareltje en je bent er trots op. Je hebt hier lang aan gewerkt en hij is helemaal naar jouw smaak! Maar nu wil jij het liefst dat iedereen je website kan zien! Je wilt jouw product, dienst of iets anders aanbieden aan de wereld. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat mensen je website kunnen vinden? Google SEO!

Je wilt natuurlijk als eerst naar boven komen als mensen zoeken naar jouw product. Dit kun je op een paar verschillende manieren doen. Maar laten we er vanuit gaan dat je geen budget beschikbaar hebt gesteld om je Google resultaten te boosten. Daarom gaan we de gratis methoden om je Google score omhoog te krijgen behandelen.

GOOGLE SEO

Laten we beginnen met uitzoeken wat Google SEO precies is. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Wat betekent dat je jouw website en teksten zo inricht dat deze aan de eisen van Google voldoen. En dit geeft als resultaat dat Google jouw website verkiest boven die van een ander. Waardoor jij net wat hoger in de Google resultaten verschijnt.

Nu weet je wat Google SEO is, maar je hebt nog steeds geen idee hoe je deze punten gaat scoren. En het enige wat jij wilt is boven die ene concurrent eindigen! Of juist een aandeel in de markt veroveren. Maar wij willen onze naam, Alles voor Web, eer aan doen en hebben al wat voorbereidend werk voor je gedaan!

Dit gaat je tijd schelen!

Wij hebben een systeem ontwikkeld dat zo goed inspeelt op de richtlijnen van Google, je zult met dit systeem altijd een goede SEO score behalen!

→  Bekijk de voordelen hier! ← 

Wil je nu geen gebruik maken van dit systeem maar wil je wel graag meer leren over Google en SEO? Dan hebben wij ook een online cursus voor je gemaakt waar je van A t/m Z uitleg krijgt over Google en hoe je jouw website de nummer 1 maakt in jouw markt. 

→ klik voor meer informatie hier! ← 

En voordat je denkt dat wij deze blogberichten alleen maken om jou een product te laten kopen, hebben we als je verder leest ook een uitleg gemaakt.

Hoe scoor je in Google

De best werkende en gratis manier om de best mogelijke Google SEO resultaten te scoren, is door blog berichten of landingspagina’s te maken. Maak bijvoorbeeld een blog bericht net als deze. Het doel bij het maken van een blogbericht, is dat je je focust op een bepaald zoekwoord. Dit zoekwoord verwerk je dan redelijk vaak in een logische zin opbouw in je blogbericht.

LET WEL OP! Google ziet ook wanneer je spamt. Dus als je ditzelfde woord meermaals achter elkaar zet, dan ziet Google dit als spam en dan verlies je weer positie.

Bij het maken van een blogbericht moet je denken aan een minimum van 300 woorden. Meer is alleen maar goed, maar wij adviseren je niet onder de 300 woorden te zitten. Hoe vaak je het zoekwoord naar keuze verwerkt in je blogbericht verschilt per grootte van het bericht en de concurrentie. Maar wanneer je een minimum van 30 keer behaald zit je zeker goed.

Google SEO in Titels

Wij adviseren het zoekwoord regelmatig te verwerken in je titels. Als je nu op de knop combinatie Ctrl + F drukt. Dan krijg je de optie naar woorden te zoeken in een webpagina. Als je dat op deze pagina uitvoert, vervolgens Google of SEO in de zoekbalk intikt. Dan zie je hoe vaak wij het zoekwoord of een combinatie hiervan hebben gemaakt. Zo zie je dat wij ook regelmatig het zoekwoord in de Titel hebben verwerkt.

Maar deze pagina komt niet hoog in Google, hoe komt dit?
Dit komt doordat de concurrentie over dit onderwerp groot is. Doordat veel bedrijven zich focussen op het helpen van andere bedrijven in het scoren in Google, zijn er extreem veel berichten over Google SEO. Wanneer dit het geval is zul je meerdere blogberichten moeten maken over dit onderwerp. Zo versterk je de kans op vindbaarheid, daarnaast ziet Google dan dat dit een expertise van jou is. 

Regelmaat van Bloggen

Voordat je nu opeens 100 blogberichten gaat maken en deze allemaal online knalt zodat iedereen je website gaat bekijken, wil ik je nog een paar tips geven over bloggen.
Google bekijkt ook hoe actief je website is. Dus wanneer je nu opeens 100 berichten online zet en de rest van het jaar niks meer, dan heeft het niet het optimale effect. Wij adviseren daarom wekelijks een blog online te zetten. Probeer deze berichten ook op Facebook of een ander social media platform te delen. Hierdoor trek je bezoekers naar je website en maak je uitgaande en inkomende links aan. Wat op zijn beurt ook de Google SEO positie versterkt.

Website linken

De informatie die je tot nu toe hebt over Google SEO is maar een fractie van wat het eigenlijk is. Als je jezelf hier in wilt verdiepen wil ik je adviseren een kijkje te nemen bij onze Google SEO cursus. Hier leggen wij in video trainingen van A tot Z uit hoe het werkt en krijg je ook begeleiding van ons.

Google bekijkt ook hoe ‘’sterk’’ je website is. De sterkte van je website is bepalend voor de positie die je gaat krijgen. Google ziet je website als Sterk als je een groot aantal relevante linkjes hebt met en van anderen in dezelfde markt.
Wanneer een ander bedrijf in jouw markt linkt naar jouw bedrijf geeft dit een sterk resultaat. En ook op jouw beurt moet er weer ergens gelinkt worden naar een ander relevant bedrijf in jouw markt. Maar het is belangrijk dat je dit zorgvuldig en foutloos doet. Want je wilt natuurlijk wel profiteren van de linkjes van anderen, maar zo min mogelijk bezoekers sturen naar een ander.

LET OP: De linkjes en informatie op jouw website moeten wel relevant zijn aan jouw product of dienst. Als je een fietsen website hebt, en je schrijft artikelen over Computers, dan is dit niet relevant en verlies je punten.

Houd je bezoekers op je website

De laatste tip van dit blogbericht om jou op weg te helpen met Google SEO, is door je berichten ook goed leesbaar te maken. Je wilt natuurlijk dat je website bezoeker zo lang mogelijk op je website blijft. Dit helpt namelijk ook met je Google Score. Wanneer een blogbericht niet fijn leest, zullen bezoekers sneller weg klikken.

Een goede manier om je bezoekers langer op je website te houden, is door handige linkjes in je blogberichten te plaatsen. En deze linkjes sturen de bezoeker dan naar een ander deel van de website. Waar ze ook weer informatie krijgen of waar je ze juist iets aanbiedt. Neem dit blogbericht als voorbeeld. Wij hebben hier regelmatig linkjes naar andere delen van de website geplaatst, in de hoop dat je hierdoor:

  1. Langer op de website blijft
  2. Meer informatie van ons krijgt
  3. Ons aanbod bekijkt

Ben jij nu overtuigd van onze Google SEO kwaliteiten, en ben je benieuwd wat wij voor jouw website kunnen betekenen? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij staan graag voor je klaar. 

Alles voor Web

Alles voor Web is de totaalaanbieder voor websites. Wij willen de partner zijn voor iedereen die online succes wilt behalen. Wij kunnen je namelijk helpen met Alles voor Websites.
Bekijk ons Gratis E-book en leer hoe je zelf van A tot Z een website maakt. Daarnaast bieden wij online cursussen zodat jij zeker weet dat je het goed doet!
Of heb je liever binnen een paar klikken je website online? Dan hebben wij het ideale systeem zodat je in een paar minuten een complete website live hebt staan.
Ook voor hosting en domeinnaam registratie kunnen wij van dienst zijn.
Kortom: Alles voor Web

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!