Hoe krijgt u meer bezoekers op uw website

laptop-819285_1920
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Uw bedrijf heeft een website maar er zijn nog niet genoeg bezoekers op uw website. Dit is een probleem want u wilt natuurlijk zo veel mogelijk mensen op uw website. Als eerst moet u zorgen dat uw website goed gevonden wordt in de Google zoek resultaten. Als er bijvoorbeeld gegoogeld wordt op ”horloge kopen” dat uw horloge winkel/webshop hoog in de Google resultaten komt. Lees hier meer over in ons artikel ”hoe komt uw site hoog in Google

Wees uniek

Nu u uw website aangepast hebt en nu hoger in de Google zoek resultaten bent beland wilt u natuurlijk ook dat de mensen uw site aanklikken. Schrik niet als u nog niet direct hoger in de resultaten bent beland. Het duurt vaak een tijdje voordat Google de teksten heeft gelezen en in haar systeem heeft toegepast. Om ervoor te zorgen dat er meer mensen uw website aanklikken moet u een unieke tekst hebben. De tekst moet niet alleen uniek zijn maar moet fijn zijn om te lezen. Let dus goed op de zins opbouw en taalgebruik. Om uw website naar voren te laten springen moet je relevante informatie over uw website of product in te voegen zodat uw website naar voren springt. De potentiële bezoeker interesseert zich in het door u geschreven tekst en wilt graag meer lezen.

Backlinks

Een heel belangrijk aspect van meer bezoekers op uw website krijgen is door uw website met andere websites te linken. Dit kan een uitdagende klus worden omdat Google slim is, zo kun je wel fietsen aan vakantie linken want dit heeft nog wel een beetje met elkaar te maken. Maar je kan bijvoorbeeld geen dieren met gereedschap linken, omdat dit niet met elkaar te maken heeft. Om deze websites met elkaar te verbinden moet uw website een uitgaande link naar een andere website hebben. Deze website moet soort gelijke relevante informatie bevatten. Deze andere website moet zo’n zelfde link naar uw website hebben. Zo ziet Google dat er een connectie is tussen de websites en staat deze website sterker. Waardoor u niet alleen hoger in de Google zoekresultaten komt maar bezoekers van een andere website gemakkelijk naar uw website kunnen linken.

Ook het linken naar social media accounts kan een positieve wending brengen aan het bezoekers aantal van uw website. Ook het actief zijn op social media zorgt voor een positievere plek in de markt en u zult merken dat het bezoekers aantal zal stijgen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig met het optimaliseren van uw website, hoger komen in de Google zoekresultaten of wilt u hulp met een ander website gerelateerd probleem? Dan helpen wij u graag! Stuur een mail naar info@allesvoorweb.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij van Alles voor Web zijn van mening dat een professionele website niet duur hoeft te zijn, ook denken wij dat iedereen een professionele website kan gebruiken.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!