Hoe komt uw site hoog in Google

Google
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Een website is een van de belangrijkste dingen die een bedrijf nodig heeft. Door middel van een website hoopt u zo veel mogelijk potentiële klanten genoeg informatie te geven over wie u bent en wat u doet.
Dit is natuurlijk heel goed! Alleen moet u er dan wel voor zorgen dat u een professionele en unieke website heeft. Maar een unieke en professionele website is niet het enigste wat ervoor zorgt dat u veel bezoekers op uw site krijgt. In dit artikel leggen wij van Alles voor Web u precies uit hoe u beter gevonden wordt in Google, om zo meer bezoekers op uw website te krijgen.

Houd uw site up-to-date

Om uw website hoog in de Google zoek resultaten te krijgen dient uw website up-to-date te zijn. Dit houdt in dat de technologie achter de website bij de tijd blijft. Wanneer u klant bent van Alles voor Web wordt ervoor gezorgd dat uw website altijd up-to-date is. Dit heeft als voordeel dat u hier zelf geen omkijken naar heeft, en dat u gebruik kan maken van alle opties binnen het door u gekozen pakket.

Landing pages

U wilt meer bezoekers op uw webiste en uw technologie is up-to-date, dan is het tijd voor de volgende stap.
Zorg ervoor dat je zo geheten landing pages maakt. Dit zijn artikelen waardoor mensen uw website kunnen vinden. Maak een lijstje met zoekwoorden die u zou gebruiken als u naar een site/product zoekt. (website kopen, goedkope website, unieke website, etc.) Vervolgens zorgt u ervoor dat u deze woorden zoveel mogelijk gebruikt op een landing page of onder een specifiek product. Maar gebruik het niet teveel anders ziet Google dit als spam en belandt uw site onderaan.

U bent nu druk bezig met een artikel schrijven over uw bedrijf of over een product. Dat is goed en u zult al snel hoger in Google komen, echter duurt het even voordat Google deze artikelen/teksten ”gelezen” heeft en u een hoger resultaat in de zoekresultaten zult zien. Als de tekst af is moet u deze optimaliseren.
Zorg ervoor dat uw pagina linkt naar een andere pagina op uw site. Zorg ook voor passende titels boven de koppen en natuurlijk een ijzer sterke titel boven de pagina.

Hulp nodig?

Wij van Alles voor Web helpen u graag met het verbeteren van uw Google zoek resultaten. Stuur een mail naar info@allesvoorweb.nl en dan nemen wij snel contact met u op. Wij zijn van mening dat een professionele site niet duur hoeft te zijn, en iedereen vooruit gaat bij een goed werkende website.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!