5 tips voor een goede website

Webdesign Hilvarenbeek
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Iedereen maakt steeds vaker gebruik van het internet om aankoop te doen of informatie te zoeken. De groei van websites is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je tussen de overvloed aan websites überhaupt vindbaar bent en er goed uitziet? Hieronder volgen 5 tips! Doe er je voordeel mee!

1.De layout

Het is van belang dat de eerste indruk goed is bezoeker beslissen in een split second of ze weg gaan of blijven op je website. Door je website met nuttige content te vullen dat zijn teksten, plaatjes en videos alles wat zichtbaar is op de website dat zorgt dat bezoekers eerder geneigd zijn te blijven. Google indexeert websites aan de hand van teksten, plaatjes en videos die op je pagina aanwezig zijn. Door een goede content vindt de bezoeker je makkelijker in Google door de uitbreiding van je zoekwoorden etc.

2.Responsive design

Door de opkomst van de smartphone en tablets is responsive design van belang steeds meer mensen maken gebruik van hun smartphone en tablets. Een responsive design wilt zeggen dat de website mee schaalt met het type apparaat een van de nieuwe criteria van google om goed gevonden te worden is dat je site een responsive layout nodig heeft. Bij bijna alle websites is het zo dat de meerderheid van de bezoekers de website bekijkt op een telefoon of tablet.

3.SEO zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. SEO is kort gezegd alle content, code en instellingen die als doel hebben de pagina hoog te laten komen in zoekmachines.

4.Doorlinken

Doorlinken is een handig manier om bezoeker blijvend te houden op je website. Staat er op je website een stuk over een bepaalde onderwerp dan is het handig als je die link naar de betreffende informatie op je website.

5.gebruikers perspectief

Het is goed om te weten wat je doelgroep is voor dat je aan een website begint.Een veel voorkomende fout is dat bedrijven er voor kiezen om een website te maken wat zei mooi vinden en vergeten de doelgroep. Tijdens het bouwen van een website moet je continu bedenken wat wilt de doelgroep Een design wat jou aanspreekt spreekt vaak de doelgroep niet aan.

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!