Je website winstgevend maken in een paar klikken!

Doe het eenvoudig zelf

Door de ingebouwde cursus kan je dit allemaal eenvoudig zelf

Scoren in Google

Door slimme bewezen technieken hoog in Google scoren

Marketing funnels

Een automatische marketing funnel en maak gemakkelijk nieuwe leads

Mobile friendly

De website is volledig geoptimaliseerd en werkt op ieder toestel zoals gewenst

Conversie technieken

Maak direct van bezoekers leads en vervolgens betalende klanten

Volledig ontzorgd

Alles is geregeld SSL, updates, onderhoud en snelle hosting

Direct online

Je kan gelijk aan de slag en zonder technische kennis snel online gaan

Landingspagina's

Effectieve landingspagina's waarmee je jouw doel gemakkelijk kan behalen

Resultaat

Gemakkelijk resultaat behalen met onze bewezen technieken

Over Alles voor Web

Alles voor Web is ontstaan vanuit het idee dat ook mensen met een beperkt budget tegenwoordig een professionele website moet kunnen hebben. Later kwamen we er achter dat er veel behoefte is aan begeleiding bij het bouwen van websites. Wij zien het dan ook als plicht om mensen in dit traject te begeleiden. 

Dit doen we door mensen precies de kennis en tools te geven die ze nodig hebben. Met de juiste technieken en de juiste hulpmiddelen is dit voor iedereen mogelijk. 

Het blijft niet alleen bij een goede website, maar wij merken ook dat er veel vraag is naar een goede conversie. Daarom bieden wij ook de ondersteuning en de technieken om een goede conversie te creëren. 

Zet je bezoekers om in klanten

Je wilt van je bezoekers klanten maken, begrijpelijk natuurlijk. Echter merk je dat dit nog niet lukt.
Je haalt dus niet het gewenste resultaat met je website. Je hebt wel wat bezoekers op je website maar deze voeren (bijna) nooit een actie uit. Zonde natuurlijk! Je hebt waarschijnlijk veel tijd en moeite in je website gestoken. En je wilt natuurlijk geld verdienen met je website. En dit is zeker mogelijk. Je kan gemakkelijk je bezoekers omzetten in klanten, dit kan je doen door de slimme technieken die wij van Alles voor Web al voor je hebben gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen stijl, kleuren en type pagina te kiezen. Vervolgens voer je deze in en je pagina staat! Alleen nog de tekst aanpassen die van toepassing is op jouw bedrijf en je zult de bezoekers snel gaan zien als betalende klanten.

Eenvoudig en effectief

Voordat je al denkt dat dit veel te moeilijk is voor jou en je dit liever iemand laat doen, lees dan snel verder! Wij hebben al gerekend op je gedachten en zijn je al voor geweest.
Het programma Alles voor Web is speciaal ontworpen zodat iedereen er makkelijk mee overweg kan. Het werkt als volgt. Je kiest het type pagina dat je wilt invoeren. Laten we zeggen een landingspagina. Je klikt erop en hij voegt de pagina in. Makkelijk toch! Vervolgens pas je de stijl aan door je kleuren aan te passen. Je kan hier je eigen afbeeldingen inzetten en zelfs verschillende linkjes in plaatsen. Nu is de pagina zo goed als af en lijkt het al op jouw eigen landingspagina! Het enige wat je nu nog moet doen is de tekst aanpassen zodat deze gericht is op jouw website. Je voegt de teksten toe op de locatie zoals aangegeven en je landingspagina is klaar om bezoekers naar je website te krijgen!

Zichtbaar resultaat

Jij als ondernemer wilt graag resultaat halen met je website. En je bent nog niet voldoende overtuigd van onze technieken. Dit is je goed recht natuurlijk, daarom vraag ik je om op onderstaande knop te klikken. Hier hebben we de resultaten van onze klanten voor je opgesomd. Na het zien van deze pagina wil ik je nog eens de vraag stellen.
Ben jij overtuigd dat wij resultaat voor jouw business kunnen halen?
Met onze bewezen conversie technieken hebben wij uitzonderlijk goede resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Wij gebruiken deze technieken zelf ook omdat dit gewoon uitstekend werkt! De technieken die wij gebruiken zorgen voor meer betalende klanten en meer bezoekers op je website. Dat komt omdat wij samen met marketing experts lang aan Alles voor Web hebben gewerkt. En dit hebben wij nu voor iedereen bruikbaar gemaakt!

Effectieve landingspagina's

Meer bezoekers naar je website halen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. En dat klopt ook, er gaat best veel werk zitten in het maken van een goede landingspagina. Maar de resultaten die je hierdoor gaat behalen zijn het zeker waard. Nu weten wij dat jij als drukbezette ondernemer geen tijd of zin hebt om veel uren te besteden aan het maken van een goede landingspagina. Hiervoor is namelijk best veel kennis nodig, zowel technische kennis als marketing kennis. Om te zorgen dat jij alsnog veel nieuwe bezoekers naar jouw website haalt hebben wij Alles voor Web ontwikkeld waar je in een paar klikken een effectieve landingspagina opstelt. Hierdoor behaal je resultaten die je van te voren niet hebt kunnen voorspellen. Ook kost dit jou geen enkele inspanning of kennis!

Waar mogen wij het gratis voorbeeld naartoe sturen?

Vergeet niet jouw gratis voorbeeld website aan te vragen!